Forside     Om Lotte     Bøger     Nyheder     Kontakt
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NYHEDER

LIVET DU EFTERLOD UDKOMMER I FRANKRIG 

Det franske forlag Hachette har købt rettighederne til udgivelse af ‘Livet, du efterlod’. Hachette blev grundlagt 1826 i Paris og Groupe Hachette er et af Europas store mediekonglomerater involveret i tv- og filmproduktion, ejer radiostationer i syv lande og har et af verdens største distributionsnet for trykte medier. Jeg glæder mig så meget til at blive en del af den franske familie. 

 

LIVET DU EFTERLOD

Livet, du efterlod har nu været på gaden i adskillige måneder og har fået en række (flotte) anmeldelser. Det er altid nervepirrende at modtage dommen over karakterer, handling, skrivestil og evnen til at fortælle det, man havde i tankerne og på hjerte. Derfor bliver man også så glad, når man rammer plet.

Catsbooksandcoffee giver bogen seks ud af seks stjerner ******

Sidsesbogreol anmelder med seks ud af seks stjerner ******

Bechs Books anmelder med fem ud af seks stjerner ***** 

Mit lille bibliotek giver bogen fem ud af fem stjerner *****

Readtravellife anmelder med fem ud af seks stjerner *****

Mullesbogblog giver fem ud af seks stjerner ***** 

Cherryblossomreads tildeler bogen fem ud af fem stjerner *****

Crossing Journeys gav bogen fem ud af fem stjerner *****

Bogtanken giver bogen fem ud af fem stjerner ****

Biancatransbergs_bogreol anmelder med fire ud af fem stjerner ****

Hyggelitt anmelder  med fire ud af fem stjerner ****

Litteraturtale uddeler ikke stjerner, men anmeldte den så smukt, og kaldte den en “litterær perle” i sit opslag.

Bogblogger.dk uddeler ikke stjerner, men skrev så fint, at bogen var utroligt velskrevet.

Mere end et års arbejde med alt hvad det indebar af skrivearbejde, redigering, layoutbeslutninger, bagsidetekst m.m. er nu endelig i hænderne på læserne og nu glæder jeg mig til dialogen: Hvad bider de mærke i? Hvem af karaktererne, føler de mest for? Hvilke tanker sætter bogen igang? Og den dialog er heldigvis startet så flot ud. 

Vil du have lidt flere ord på anmeldelserne eller læse en lille tekstbid, så klik på BØGER, her har jeg lagt link til anmeldelser og prologen ud. Du kan selvfølgelig også købe bogen og læse hele historien: BESTIL

ER HER NOGEN

Min debutroman Er her nogen? lever stadig derude – og hvilken lettelse, at anmeldelserne har været så positive: “En utrolig stærk debut!“, “Det er poetisk og brutalt, smukt og skræmmende“, “Forfatteren er simpelthen eminent til at beskrive følelser

Meget er sket siden udgivelsen. Ekstrabladet har haft mig i deres Forfatterportræt, Alt For Damerne har anbefalet bogen. Forlaget Turbine lagde også et fint interview med mig ud på deres blog: Forfatterkrogen. Her ligger det i godt selskab med interessante ord fra en række andre dygtige forfattere.

Jeg deltog på krimimessen i Horsens, og da jeg tidligere har boet der, valgte Horsens Folkeblad at bringe en artikel, og Århus Stifttidende fulgte op. Stor tak til dem begge for interessen og den fine artikel. Læs den her: En ung kvinde dukker aldrig op på sit arbejde.

Krimimessen var en stor oplevelse – jeg blev interviewet af Jannik Lunn på sort scene. Der er optagelser fra hele dagen. Link finder du herunder – jeg er den sidste på programmet, men der er mange spændende forfattere før, som måske har din interesse:  Sort Scene Krimimessen søndag 18. marts 2018.

Er der så nogen, der læser bogen? JA! – og her ligger den største glæde. Den er på de fleste biblioteker landet over. Der er stor aktivitet på både Bookmate og Mofibo. Det er så fint, og jeg er så taknemmelig!

Har du ikke læst Er her nogen? – så kan du alligevel få et sneak peak her på hjemmesiden. Klik på BØGER, så finder du den. Og skulle du få lyst til at læse videre, så kan du bestille bogen direkte hos mig. Pris kr. 150 + forsendelse. Kontakt mig på kontakt@lotteelmannwegner.dk 

Jeg er aktiv på både Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Du er velkommen til at følge med – og lad mig endelig høre fra dig.

Facebook

Facebook Posts

5 days ago

Lotte Elmann Wegner

Det er egentlig forkert at kalde det min To Be Read-bunke, for jeg er allerede i gang med seks af de otte bøger, du ser her. Kun de to nyest ankomne bøger, 'Forladte dage' af Elena Ferrante og 'Lenni og Margots et hundrede år' af Marianne Cronin har jeg endnu ikke læst i. Derudover ligger der jo også en del downloadede e-bøger og venter (jeg har altså ikke rigtig vænnet mig til at læse dem endnu - jeg glemmer dem. Nogen gode råd?) Seneste download er 'Er mor død' af Vigdis Hjort - den skal jeg altså have læst. Men der ligger jo også 'Springkilden' af Kerstin Ekman, 'Solen er så rød mor' af Henriette Houth, 'Mor' af Maj Lucas, 'Årene' af Annie Ernaux - og for at være ærlig, en masse andre e-bøger. Det er et Sisyfos-arbejde med de bøger - men heldigvis på den hyggelige måde. Er jeg den eneste, der ikke kan følge med bogbunkens vækst :-)?

#litteratur #TBR #læser #bookstagram #bogbunken #bibliofil #forfatterliv #læslæslæs #læslæslæsskrivskrivskriv
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Lotte Elmann Wegner

Tilbage ved skrivepladsen. I onsdags blev jeg opereret for en diskusprolaps. Jeg har ikke underholdt med den her på IG, fordi der ærlig talt ikke var meget underholdende ved det. Jeg troede, det var iskiasnerven, det var galt med - men intet hjalp. En skanning i december viste, at det var en diskusprolaps. Normalt går den slags heldigvis i sig selv, og jeg forsøgte at holde mig igang på trods af smerter, men det blev kun værre. Siden november har jeg kun siddet ned til måltiderne - resten af tiden har jeg stået op. Jeg har trænet, det jeg kunne, gået ture, arbejdet med ikke-tunge projekter i haven, intet hjalp. Hvorfor nævner jeg nu dette? Jo, for tilfældigt - jeg gentager: tilfældigt, fandt jeg ud af, at der er ét offentligt hospital i Danmark og én overlæge, der opererer for diskusprolaps med en ny forbedret og mindre risikofyldt teknik - kikkertoperation. Hospitalet er Aalborg Universitetshospital, og overlægen hedder Morten Zebitz Steiness. Hvad er forskellen så? Med en traditionel operation skærer man ca. 10 cm. op i ryggen, blotlægger og flytter på muskler, sener, nerver, borer ofte hul i en del af ryghvirvlens knogleplade for at komme til prolapsen. Man fraråder såvidt muligt denne operation, da der ofte ikke er markant bedring selv efter et år. Med kikkertoperationen laver man et snit på én centimeter i ryggen, kommer direkte til prolapsen fra siden uden at genere andet, og man lukker igen med ét sting. Jeg ved det, har selv det sting på ryggen nu. Forhåbentligt får du aldrig brug for en lignende operation - men skulle det ske, så kan du gennem det frie sygehusvalg vælge Aalborg Universitetshospital og kikkertoperationen. Jeg skrev selv til overlægen og blev guidet gennem systemet, og nu finder jeg det væsentligt at udbrede kendskabet - den slags bør man ikke finde ud af tilfældigt. Helt absurd er det, at man har benyttet kikkertoperation i vores naboland Tyskland i årtier - man forbløffes. Tak til alle på Aalborg Universitetshospital, I var så søde. Og tak til Morten Zebitz Steiness for at gå forrest og for at være så behageligt et menneske.
#diskusprolaps #kikkertoperation #aalborguniversitetshospital #taknemmelig #tilbage #forfatterliv #nårdetgørondt
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Lotte Elmann Wegner

Jeg er allerede i gang med at læse 'Kvinde kend din historie' af Gry Jexen, 'Dam' af Claire-Louise Bennett, 'Darkness Visible' af William Styron og 'Solen er så rød mor' af Henriette Houth - og alle er de underholdende, interessante eller hjerteskærende - så der er egentlig ikke nogen grund til at starte på endnu bog, men nu har Douglas Stuarts voldsomt roste debutroman 'Shuggie Bain' ligget på bordet og trukket i mig, siden jeg kom hjem fra Aalborg torsdag, så den må jeg også i gang med. Jeg læste i et interview, at Douglas Stuart nåede at få 40 afslag, før romanen blev antaget til udgivelse. Os, der skriver, ved godt, at bog nummer et (første afslag) og bog nummer 41, som blev antaget, formentligt ikke ligner hinanden meget, mon ikke der er redigeret en del i det mellemliggende forløb, uanset viser det jo, at man ikke skal give op.
#ShuggieBain #douglasstuart #nuilæsebunken #litteratur #læs #fordybelse #bookstagram #forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Lotte Elmann Wegner

Vanskeligt ikke at få blomster i ansigtet med denne tulipanbuket. De hjemmedyrkede tulipaner i skærehaven er en af mine store glæder disse dage - som flere nok allerede har opdaget. Dette er La Belle Epogue, helt fantastisk - pæonblomstrende, lange stilke (målte en til 73 cm. i går - bevis findes på min story ;-), og så holder de i hvert fald 1,5 uge i vasen. Og faktisk er de også smukke i forfald. Det er både skønnere, mere bæredygtigt og billigere at dyrke sine egne snitblomster (men som alt andet kun noget man skal gøre, hvis man gider), og tulipanerne er nogle af de nemmeste. Find 1 kvadratmeter god jord - evt i et højbed. Læg tulipanløggene som æg i en bakke - du kan nemt have et par hundrede løg, jord på (de skal dækkes med jord ca. 2-3 gange løgets højde). Jeg lagde dem i bunden af et højbed og fyldte jord på. Virkelig nemt. Derefter er der ikke mere arbejde, før du skal klippe til buketter. Voila! For en god ordens skyld: Du kan ikke lægge dem nu - først til efteråret - men du kan bestille dem til levering nu.
#tulipaner #hjemmeavl #skærehave #cutflowergarden #buket #forårsglæde #labelleepogue #forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

Twitter

En af de største begivenheder for mig i 2020, tror jeg godt, at jeg kan forudsige. Min roman 'Livet, du efterlod' u… <a href="https://t.co/6ubIebRImo" target="_blank">https://t.co/6ubIebRImo</a>
h J R
@ElmannWegner
Fantastisk lektørudtalelse! <a href="https://t.co/pGc93R8QsJ" target="_blank">https://t.co/pGc93R8QsJ</a>
h J R
@ElmannWegner
To måneder siden udgivelse - og hvor har der været skønt med den flotte modtagelse fra læsere og anmeldere! <a href="https://t.co/nvCUYjORvG" target="_blank">https://t.co/nvCUYjORvG</a>
h J R
@ElmannWegner
Fantastisk god start! <a href="https://t.co/km4sJEsr4X" target="_blank">https://t.co/km4sJEsr4X</a>
h J R
@ElmannWegner
Så oprandt dagen! Livet, du efterlod står ude hos boghandlerne og på den allestedsnærværende onlineboghylde kaldet… <a href="https://t.co/VLrPieVIgl" target="_blank">https://t.co/VLrPieVIgl</a>
h J R
@ElmannWegner