Forside     Om Lotte     Bøger     Nyheder     Kontakt
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NYHEDER

LIVET DU EFTERLOD UDKOMMER I FRANKRIG 

Det franske forlag Hachette har købt rettighederne til udgivelse af ‘Livet, du efterlod’. Hachette blev grundlagt 1826 i Paris og Groupe Hachette er et af Europas store mediekonglomerater involveret i tv- og filmproduktion, ejer radiostationer i syv lande og har et af verdens største distributionsnet for trykte medier. Jeg glæder mig så meget til at blive en del af den franske familie. 

 

LIVET DU EFTERLOD

Livet, du efterlod har nu været på gaden i adskillige måneder og har fået en række (flotte) anmeldelser. Det er altid nervepirrende at modtage dommen over karakterer, handling, skrivestil og evnen til at fortælle det, man havde i tankerne og på hjerte. Derfor bliver man også så glad, når man rammer plet.

Catsbooksandcoffee giver bogen seks ud af seks stjerner ******

Sidsesbogreol anmelder med seks ud af seks stjerner ******

Bechs Books anmelder med fem ud af seks stjerner ***** 

Mit lille bibliotek giver bogen fem ud af fem stjerner *****

Readtravellife anmelder med fem ud af seks stjerner *****

Mullesbogblog giver fem ud af seks stjerner ***** 

Cherryblossomreads tildeler bogen fem ud af fem stjerner *****

Crossing Journeys gav bogen fem ud af fem stjerner *****

Bogtanken giver bogen fem ud af fem stjerner ****

Biancatransbergs_bogreol anmelder med fire ud af fem stjerner ****

Hyggelitt anmelder  med fire ud af fem stjerner ****

Litteraturtale uddeler ikke stjerner, men anmeldte den så smukt, og kaldte den en “litterær perle” i sit opslag.

Bogblogger.dk uddeler ikke stjerner, men skrev så fint, at bogen var utroligt velskrevet.

Mere end et års arbejde med alt hvad det indebar af skrivearbejde, redigering, layoutbeslutninger, bagsidetekst m.m. er nu endelig i hænderne på læserne og nu glæder jeg mig til dialogen: Hvad bider de mærke i? Hvem af karaktererne, føler de mest for? Hvilke tanker sætter bogen igang? Og den dialog er heldigvis startet så flot ud. 

Vil du have lidt flere ord på anmeldelserne eller læse en lille tekstbid, så klik på BØGER, her har jeg lagt link til anmeldelser og prologen ud. Du kan selvfølgelig også købe bogen og læse hele historien: BESTIL

ER HER NOGEN

Min debutroman Er her nogen? lever stadig derude – og hvilken lettelse, at anmeldelserne har været så positive: “En utrolig stærk debut!“, “Det er poetisk og brutalt, smukt og skræmmende“, “Forfatteren er simpelthen eminent til at beskrive følelser

Meget er sket siden udgivelsen. Ekstrabladet har haft mig i deres Forfatterportræt, Alt For Damerne har anbefalet bogen. Forlaget Turbine lagde også et fint interview med mig ud på deres blog: Forfatterkrogen. Her ligger det i godt selskab med interessante ord fra en række andre dygtige forfattere.

Jeg deltog på krimimessen i Horsens, og da jeg tidligere har boet der, valgte Horsens Folkeblad at bringe en artikel, og Århus Stifttidende fulgte op. Stor tak til dem begge for interessen og den fine artikel. Læs den her: En ung kvinde dukker aldrig op på sit arbejde.

Krimimessen var en stor oplevelse – jeg blev interviewet af Jannik Lunn på sort scene. Der er optagelser fra hele dagen. Link finder du herunder – jeg er den sidste på programmet, men der er mange spændende forfattere før, som måske har din interesse:  Sort Scene Krimimessen søndag 18. marts 2018.

Er der så nogen, der læser bogen? JA! – og her ligger den største glæde. Den er på de fleste biblioteker landet over. Der er stor aktivitet på både Bookmate og Mofibo. Det er så fint, og jeg er så taknemmelig!

Har du ikke læst Er her nogen? – så kan du alligevel få et sneak peak her på hjemmesiden. Klik på BØGER, så finder du den. Og skulle du få lyst til at læse videre, så kan du bestille bogen direkte hos mig. Pris kr. 150 + forsendelse. Kontakt mig på kontakt@lotteelmannwegner.dk 

Jeg er aktiv på både Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Du er velkommen til at følge med – og lad mig endelig høre fra dig.

Facebook

Facebook Posts

Man forstår jo godt, at fasanen får fart på 😄. Han ejer ellers marken, sådan ser han ud til at tænke, når han spankulerer rundt og skridter af, eller står og spejder ud over landskabet fra en lille forhøjning. 'Kongen' kalder vi ham herhjemme, men det er som om hestene ikke helt har forstået magtforholdet 🙄😄.
#heste #fasan #hvembestemmer #kongen #forfatter #forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

Titler betyder meget for mig. Min første roman 'Er her nogen?' spiller både på uhygge; Vi kender alle fornemmelsen af at høre en lyd og forbinde den med følelsen af, at der er nogen (der ikke burde være der). Men titlen er også tænkt som et nødråb om hjælp fra romanens hovedperson, Vibe, a la “Er der (overhovedet) nogen? Titlen på min anden roman 'Livet, du efterlod' tager udgangspunkt i de aftryk, livet mærker os med, ikke mindst når vi mister. Livet bliver et andet, og bogen kunne også have heddet 'Livet du efterlod os med' På samme vis efterlader vi andre med ændrede liv i vores gang gennem tilværelsen, og forhåbentligt skaber titlen en reflektion over dette. Så titler betyder meget for mig - i øvrigt også, når jeg køber bøger. Der er titler, der taler til en. Sådan har jeg det, og jeg tror ikke, at jeg er alene. Nu kæmper jeg med titlen på min tredje roman - det er ikke nemt, men jeg tror, jeg nærmer mig.
#erhernogen #livetduefterlod #titlerervigtige #forfatter #forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

I foråret fangede jeg dette lille egern, der legede med en kvist. Vi har mange egern, jeg har set op til fire på samme tid, og de er stort set altid igang med samme aktivitet - at spise. Så jeg vidste ikke, at de også kunne finde på at lege, og det er første (og indtil videre eneste) gang, jeg har set det. Men ret sjovt, synes jeg, så det lille egern får lige en ekstra tur i manegen. 🐿
#egernleger #dyreliv #natur #forfatter #forfatterliv #yndlingsvideo
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Lotte Elmann Wegner

Jeg troede, at “vores” fasan var kommet til skade; den lå helt stille på perlegruset, og jeg nåede at forestille mig tunge heste, der med deres hove, havde trådt på dens skrøbelige ben, og hvordan den havde slæbt sig ud på perlegruset (man har vel fantasi 😄). Men så løftede den hovedet, pudsede lidt på fjerene, og det gik op for mig, at den bare var i gang med at gøre klar til weekenden med et langsommeligt støvbad. Så det er den, der laver alle fordybningerne i min køkkenhave - med forkærlighed for at lægge sig midt i de nyplantede spirer. Så er det trods alt bedre, at den purrer lidt op i perlegruset. Nogen der har en enlig fasanhun derude? - så har vi en ren og nystøvet date her.
#fasan #støvbad #dyreliv #ikkekommettilskade #natur #forfatter #forfatterliv @ Karlslunde, Roskilde, Denmark
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Lotte Elmann Wegner

OKAY, DU MÅ GODT VÆRE MED, MEN SÅ SKAL DU VÆRE FAREN.
Så er det fredag! Der skal trænes, skrives og holdes øje med den “nye” hest. Vi havde to heste gående på vores grund i forvejen, og i går kom en tredje til. De er endnu ikke et tæt trekløver, faktisk kommer jeg til at tænke på den gamle børneleg “far, mor og børn,” når jeg ser de tre sammen. Er der nogen, der husker den leg og ordene “okay, du må godt være med, men så skal du være faren?” Ingen gad at være faren, for han skulle bare gå på arbejde 😄. Mærkeligt for mødrene arbejdede faktisk i min generation - nå men, når jeg ser på de tre heste, så er det som om, den nye allernådigst har fået lov til at være med med ordene - “okay, men så skal du altså være faren.”
#fredag #weekend #okaydumågodtværemedmensåskalduværefaren #forfatter #forfatterliv @ Karlslunde, Roskilde, Denmark
... See MoreSee Less

View on Facebook

Twitter

En af de største begivenheder for mig i 2020, tror jeg godt, at jeg kan forudsige. Min roman 'Livet, du efterlod' u… <a href="https://t.co/6ubIebRImo" target="_blank">https://t.co/6ubIebRImo</a>
h J R
@ElmannWegner
Fantastisk lektørudtalelse! <a href="https://t.co/pGc93R8QsJ" target="_blank">https://t.co/pGc93R8QsJ</a>
h J R
@ElmannWegner
To måneder siden udgivelse - og hvor har der været skønt med den flotte modtagelse fra læsere og anmeldere! <a href="https://t.co/nvCUYjORvG" target="_blank">https://t.co/nvCUYjORvG</a>
h J R
@ElmannWegner
Fantastisk god start! <a href="https://t.co/km4sJEsr4X" target="_blank">https://t.co/km4sJEsr4X</a>
h J R
@ElmannWegner
Så oprandt dagen! Livet, du efterlod står ude hos boghandlerne og på den allestedsnærværende onlineboghylde kaldet… <a href="https://t.co/VLrPieVIgl" target="_blank">https://t.co/VLrPieVIgl</a>
h J R
@ElmannWegner