Forside     Om Lotte     Bøger     Nyheder     Kontakt
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NYHEDER

LIVET DU EFTERLOD UDKOMMER I FRANKRIG 

Det franske forlag Hachette har købt rettighederne til udgivelse af ‘Livet, du efterlod’. Hachette blev grundlagt 1826 i Paris og Groupe Hachette er et af Europas store mediekonglomerater involveret i tv- og filmproduktion, ejer radiostationer i syv lande og har et af verdens største distributionsnet for trykte medier. Jeg glæder mig så meget til at blive en del af den franske familie. 

 

LIVET DU EFTERLOD

Livet, du efterlod har nu været på gaden i adskillige måneder og har fået en række (flotte) anmeldelser. Det er altid nervepirrende at modtage dommen over karakterer, handling, skrivestil og evnen til at fortælle det, man havde i tankerne og på hjerte. Derfor bliver man også så glad, når man rammer plet.

Catsbooksandcoffee giver bogen seks ud af seks stjerner ******

Sidsesbogreol anmelder med seks ud af seks stjerner ******

Bechs Books anmelder med fem ud af seks stjerner ***** 

Mit lille bibliotek giver bogen fem ud af fem stjerner *****

Readtravellife anmelder med fem ud af seks stjerner *****

Mullesbogblog giver fem ud af seks stjerner ***** 

Cherryblossomreads tildeler bogen fem ud af fem stjerner *****

Crossing Journeys gav bogen fem ud af fem stjerner *****

Bogtanken giver bogen fem ud af fem stjerner ****

Biancatransbergs_bogreol anmelder med fire ud af fem stjerner ****

Hyggelitt anmelder  med fire ud af fem stjerner ****

Litteraturtale uddeler ikke stjerner, men anmeldte den så smukt, og kaldte den en “litterær perle” i sit opslag.

Bogblogger.dk uddeler ikke stjerner, men skrev så fint, at bogen var utroligt velskrevet.

Mere end et års arbejde med alt hvad det indebar af skrivearbejde, redigering, layoutbeslutninger, bagsidetekst m.m. er nu endelig i hænderne på læserne og nu glæder jeg mig til dialogen: Hvad bider de mærke i? Hvem af karaktererne, føler de mest for? Hvilke tanker sætter bogen igang? Og den dialog er heldigvis startet så flot ud. 

Vil du have lidt flere ord på anmeldelserne eller læse en lille tekstbid, så klik på BØGER, her har jeg lagt link til anmeldelser og prologen ud. Du kan selvfølgelig også købe bogen og læse hele historien: BESTIL

ER HER NOGEN

Min debutroman Er her nogen? lever stadig derude – og hvilken lettelse, at anmeldelserne har været så positive: “En utrolig stærk debut!“, “Det er poetisk og brutalt, smukt og skræmmende“, “Forfatteren er simpelthen eminent til at beskrive følelser

Meget er sket siden udgivelsen. Ekstrabladet har haft mig i deres Forfatterportræt, Alt For Damerne har anbefalet bogen. Forlaget Turbine lagde også et fint interview med mig ud på deres blog: Forfatterkrogen. Her ligger det i godt selskab med interessante ord fra en række andre dygtige forfattere.

Jeg deltog på krimimessen i Horsens, og da jeg tidligere har boet der, valgte Horsens Folkeblad at bringe en artikel, og Århus Stifttidende fulgte op. Stor tak til dem begge for interessen og den fine artikel. Læs den her: En ung kvinde dukker aldrig op på sit arbejde.

Krimimessen var en stor oplevelse – jeg blev interviewet af Jannik Lunn på sort scene. Der er optagelser fra hele dagen. Link finder du herunder – jeg er den sidste på programmet, men der er mange spændende forfattere før, som måske har din interesse:  Sort Scene Krimimessen søndag 18. marts 2018.

Er der så nogen, der læser bogen? JA! – og her ligger den største glæde. Den er på de fleste biblioteker landet over. Der er stor aktivitet på både Bookmate og Mofibo. Det er så fint, og jeg er så taknemmelig!

Har du ikke læst Er her nogen? – så kan du alligevel få et sneak peak her på hjemmesiden. Klik på BØGER, så finder du den. Og skulle du få lyst til at læse videre, så kan du bestille bogen direkte hos mig. Pris kr. 150 + forsendelse. Kontakt mig på kontakt@lotteelmannwegner.dk 

Jeg er aktiv på både Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Du er velkommen til at følge med – og lad mig endelig høre fra dig.

Facebook

Facebook Posts

1 day ago

Lotte Elmann Wegner

Ræv mod rådyr. Se lige, hvordan ræven sneg sig ind på de tre rådyr. Den havde lusket over marken et godt stykke tid inden, rådyrene kom frem fra buskadset, og langsomt sneg den sig nærmere. Måske i håb om et sygt dyr, for det var helt tydeligt, at det var ræven, der var bange for rådyrene og ikke omvendt - som jeg synes, man tydeligt ser på billedet, hvor det ene rådyr nærmest holder ræven i skak. Den gik lidt rundt om dem i god afstand, men endte med at give op og luske af. Rådyrene var på vagt derefter, men ikke mere end at de blev og græssede et godt stykke tid.
#rævmodrådyr #ræv #foxanddeer #rådyr #natur #dyrevildt #nature #wildlife #forfatterliv #forfatter UdsigtFraMinSkriveplads @ Karlslunde, Roskilde, Denmark
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hvad har jeg så lavet i dag? Jeg har leget i sandkasse, hoppet ned fra trin og kanter, sunget “Lille sky gik morgentur,” leget med Lego, tegnet hunde og Gurli Gris og gemt mig i en stor papkasse, hvor jeg var helt umulig at finde, mens andre har slæbt flyttekasser, sofa, senge og tunge møbler frem og tilbage - men sådan er det, nogen skal jo tage sig af det hårde, når der skal flyttes 😉 Nu har jeg hentet et par af de første narcisser ind fra haven - og nå, ja - så er der hvidvin. God weekend!
#flyttehjælp #SkønDag #LilleSkyGikMorgentur Weekend #Forår #NarcisserOgHvidvin #Forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

Er rykket ud i drivhuset med computeren, der er 15 grader og en sol, der kommer og går, så dynejakken er overkill. Der er kun ét problem, det klassiske - det alle os, der har forsøgt sig med arbejde ved havebordet ude i det fri har erfaret - man kan vanskeligt se skærmen i sollyset. Jeg har mange gange benyttet mig af “papkassetricket” - altså laptoppen sat ind i en papkasse, så den står mørkt, og problemet er løst, men det er lidt besværligt og kræver også, at man har den rette kasse på lager. Jeg så engang en smart pop-up boks i en slags sort lærred som var lavet til formålet, måske kan jeg finde den et sted på nettet. Hvad gør du? Sidder inde hele sommeren? Benytter en papkasse - eller har du et genialt trick, du gerne vil dele med alle os, der helst vil sidde ude, når vejret er godt?
#ArbejderUde #IDrivhuset #SolOgSkærm #GodIdeUdoverPapkassen #Forfatter #Forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

ER NU UDKOMMET SOM LYDBOG.
Indlæst af Anna Rose!
Kan streames hos din normale lydbogstjeneste eller lånes på @ereolen.dk Jeg håber, at du vil lytte med.
#erhernogen #lydbog #LYT #audiobook #Spændingsroman #forfatterliv
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Lotte Elmann Wegner

Vi har fundet solbrillerne frem, Leonora var førstevælger, men jeg er nu ret tilfreds med mine 🕶☀️❤️. Bemærk, hvordan den blå rive matcher solbrillernes glas - god stil kan ikke forklares . God påske!
#påske #forår #numedsolbriller #ogmedyndlingsmakker #godstil #forfatterliv @ Karlslunde, Roskilde, Denmark
... See MoreSee Less

View on Facebook

Twitter

En af de største begivenheder for mig i 2020, tror jeg godt, at jeg kan forudsige. Min roman 'Livet, du efterlod' u… <a href="https://t.co/6ubIebRImo" target="_blank">https://t.co/6ubIebRImo</a>
h J R
@ElmannWegner
Fantastisk lektørudtalelse! <a href="https://t.co/pGc93R8QsJ" target="_blank">https://t.co/pGc93R8QsJ</a>
h J R
@ElmannWegner
To måneder siden udgivelse - og hvor har der været skønt med den flotte modtagelse fra læsere og anmeldere! <a href="https://t.co/nvCUYjORvG" target="_blank">https://t.co/nvCUYjORvG</a>
h J R
@ElmannWegner
Fantastisk god start! <a href="https://t.co/km4sJEsr4X" target="_blank">https://t.co/km4sJEsr4X</a>
h J R
@ElmannWegner
Så oprandt dagen! Livet, du efterlod står ude hos boghandlerne og på den allestedsnærværende onlineboghylde kaldet… <a href="https://t.co/VLrPieVIgl" target="_blank">https://t.co/VLrPieVIgl</a>
h J R
@ElmannWegner